Radionice

Seminari i radionice

Privatna glazbena škola „Iva Kuprešak“ organizira međunarodne seminare i radionice sa svjetski priznatim glazbenicima, pedagozima i režiserima.

U srpnju 2015. godine, Privatna glazbena škola „Iva Kuprešak“ po prvi puta dovodi u Zagreb međunarodni program za operne pjevače, CANTO, koji ujedinjuje profesore i glazbenike iz nekih od najvećih opernih kuća na svijetu, uključujući Metropolitan Operu u New Yorku, Teatro Liceu u Barceloni, Teatro alla Scala u Milanu te Covent Garden u Londonu. Mjesto održavanja seminara je u prostorijama Škole od 13.7.2015. do 18.7.2015. Više informacija o samom seminaru i profesorima nađite na sljedećoj web stranici:
http://cantovocalprograms.com/

Suradnja s Giuseppe Artist Managementom

Privatna glazbena škola „Iva Kuprešak“ ostvaruje suradnju sa Giuseppe Artist Managementom. Tijekom godine održavati će se u prostorijama Škole radionice s agentima iz agencije Giuseppe Artist Management, profesionalne agencije koja vodi karijere hrvatskih i svjetskih glazbenika.

Radionice i predavanja su namjenjena kvalificiranim polaznicima Škole koji izraze želju za nastavkom glazbenog obrazovanja na konzervatoriju ili akademiji, te profesionalnim bavljenjem klasičnom glazbom.

Radionice i predavanja služe kako bi ih se uvelo u „business“ klasične glazbe, te kako bi već tijekom svog srednjoškolskog obrazovanja dobili savjete bitne za nastavak glazbene izgradnje, te početak profesionalne karijere.

Ujedno, agenti iz agencije Guiseppe Artist Management će pažljivo pratiti rad i napredak kvalificiranih polaznik Škole u nadi za mogućom suradnjom kroz njihov program za mlade talente. Više informacija o samoj agenciji možete naći na sljedećoj web stranici:
http://www.giuseppe.hr/